Фолкдивата Мария и майка ѝ са делили поне две гаджета,

...
Фолкдивата Мария и майка ѝ са делили поне две гаджета,
Коментари Харесай

Мария и майка й в скандални сексуални отношения

 Фолкдивата Мария и майка ѝ са делили най-малко две гаджета, научи изненадващо " Уикенд " от техни близки. Мария и Йорданка са били интимни с предприемача Ангел Тенев – Свинаря, който умря преди към две седмици.

Първа през леглото му предходна " Кака Данче ", както назовават Йорданка в родната Стара Загора. Тя е измежду първите любовници на 63-годишния баровец, като секс аферата им се разиграла при започване на 90-те години, изясни източник от Града на липите и поетите. Предприемачът, който се занимаваше с производството на месо и месни артикули, откъдето бе и прякорът му, бе огромен познавач на женската хубост и обичаше да спонсорира обилно фолк певици и манекенки.

" Ангел подаряваше коли на певачки единствено тъй като са пристигнали да погалят слуха му в резиденцията му в Стара Загора. Да не приказваме какви блага правеше на тези, които се " раздаваха до дъно “, разкриха след кончината му клюкари от обкръжението на милионера. Не е загадка, че предприемачът е подкрепил финансово кариерата на петнайсетина фолк звезди. Една от последните му любовници – " Мис България " Роси Иванова, се снабди с тузарски джип за 150 000 лв., подарък от бонвивана. Малина, Галена, Николета Лозанова, Анелия са дребна част от палавниците, спонсорирани обилно от Свинаря.

Според мълвата, хитрушата Мария ошушкала най-вече пари от богаташа. Тя даже живееше в резиденцията на Ангел в Стара Загора. Именно с помощта на щедростта му тя съумя да изплува от блатото на мизерията след развода с Християн Гущеров. Свинаря се появи като джентълмен и подари джип на фолкаджийката, зареди я със скъпи чанти и брои 50 000 лв. за образованието на дъщеря й Марая. Старозагорката обаче не се задоволи с това и си хвана по-млад ухажор, с който окичи с рога месарския необут. След като Ангел надуши, че Мария му кръшка, я изрита от имението си и незабавно я смени с Роси Иванова, която бе последната му публична държанка.

Интересното е, че преди да прелъсти дъщерята, бонвиванът е любил майка й Йорданка, когато тя била на към 30 години. След като поотраснала, певицата " поела щафетата ". За да е цялостен развратът, оказа се, че Свинаря не е единственият общ ухажор на майка и щерка. Родителката на чалга дивата делила едно легло и с първото съществено гадже на дъщеря си – красавеца Галин от Стара Загора. Младежът и силиконовото миньонче започнаха връзка, тъкмо когато 19-годишната Мария прохождала на сцената. След като се сдобила със звезден статус, смуглата хубавица си откри нов и по-богат мъж, като преотстъпила Галин на майка си Данка, издават потресените им съграждани.

Мария в никакъв случай не е криела, че с майка си са били с едни и същи мъже. Певицата приела най-спокойно обстоятелството, че родителката й е почнала аферас някогашния й. " Щом се обичат, не мога да ги спирам. Аз съм изживяла каквото е трябвало с него и към този момент е в предишното им. Искам майка ми да бъде щастлива “, разяснява преди време изпълнителката.

Въпреки че е трансферирала половин век, Данка е хубава жена, като някогашна спортистка наподобява безупречно за годините и постоянно се движи по последна мода, одумват я съгражданите й. 51-годишната брюнетка е разведена от близо 20 лета с бащата на децата си и от този момент сменя сътрудниците като носни кърпички, като не се свени да протяга ръка и на гаджетата на щерка си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР