Фолкдивата Лияна не спира да се хвали с почивки на

...
Фолкдивата Лияна не спира да се хвали с почивки на
Коментари Харесай

Няма да повярвате в чие легло е Лияна

Фолкдивата Лияна не стопира да се хвали с почивки на първокласни места. В " Инстаграм " фолкфурията непрестанно разгласява фотоси от тузарските места, където отсяда.

Певицата не споделя с кого пътува, само че пък се хвали с други пикантни детайлности. Лияна избра Франция за нейна дестинация. Тя се похвали, че са я настанили в апартамент, който носи името на една от огромните любови на Ален Делон - актрисата Роми Шнайдер. Оказа се, че апартаментът носи нейното име, тъй като актрисата постоянно преспивала там.
                             

" Сега ще ви разходя из моя апартамент. Няколко от жилищата са с имена на звездите, които са отсядали в тях. Моят се споделя Роми Шнайдер ", споделя Лияна пред почитателите си в обществената мрежта, като сподели стори от първокласното място. 

След това продължи да качва настоящи фотоси от нейното френско странствуване.
                             

Изпълнителка пусна няколко фрагмента със секси дрешки, а под тях ясно си личат зърната ѝ. Брюнетката е известна с това, че обича да демонстрира максимума от краката и силиконовия си бюст, само че в никакъв случай не употребява сутиен, който ѝ е непотребен.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР