Фолкдивата Елена Паришева разтърси ефира с емоционалната си изповед. Пред

...
Фолкдивата Елена Паришева разтърси ефира с емоционалната си изповед. Пред
Коментари Харесай

Елена Паришева разтърси ефира с емоционална изповед, певицата не успя да сдържи сълзите си при спомена за...

Фолкдивата Елена Паришева раздруса ефира с прочувствената си изповед. Пред Мариян Станков- Мон Дьо изпълнителката изля душата си и направи доста персонални самопризнания, които на няколко пъти извършиха очите й със сълзи.

Съпругата на футболиста Ивелин Попов с огромна болежка се върна към съдбовния 2 август 2008 година, в който неуместно починаха двамата й братя.

" Онази вечер гледах новините. Там оповестиха единствено, че морето е взело две жертви точно на Илинден и аз незабавно почувствах, че тази вест е обвързвана с мен. Малко по-късно ми се обади брат ми да ми заяви, че Пламен и Минко са се удавили ", описа фолкпевицата, едвам сдържайки сълзите си.

Младите мъже се удавиха на 2 август 2008 година, точно на рождения ден на изпълнителката, на плажа Силистар.

„ Не имам вяра, че това е случай. Не имам вяра, че са се удавили. Пламен се бореше доста, беше доста луд към един миг от българската история. Зная, че той имаше нетърпимост към опиатите. Зная и съм чувала, че са желали да го пробият ", добави смутената изпълнителка.

" Съжалявам, че съм пропуснала доста. Това е единственото, което желая да им кажа ", сподели хлипайки тя.

Имахме проекти второто ни дете да се споделя по различен метод. В нощта преди раждането огромният ми брат ми се яви.той ми сподели да я кръстя Ема " и всичко ще бъде наред ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР