Фолкдивата Деси Слава крие кандидат-снаха цели две години. Големият й

...
Фолкдивата Деси Слава крие кандидат-снаха цели две години. Големият й
Коментари Харесай

Деси Слава крие снаха 2 години

Фолкдивата Деси Слава крие кандидат-снаха цели две години. Големият й наследник Майки е в сериозна връзка с красиво момиче, което се споделя Анжела, писа „ Телеграф “.


Влюбени

Двамата влюбени са дружно от две години, само че нито Майки, нито Десислава са коментирали до момента хубавата девойка. Макар да навърши едвам 22 години преди няколко дни, наследникът на фолкпевицата не си пада по краткотрайни афери, а избира по-дълбоките взаимоотношения. Момичето от своя страна наподобява непретенциозно и интелигентно, тъй че съгласно осведомени Деси е уцелила шестица от тотото със снаха.

Майки също е извънредно отговорно момче и даже постоянно поема грижите за дребното си братче - Борис, който е едвам на 5 годинки, само че е уязвимост на батко си.

Съвет

Нищо чудно самата Деси Слава да е дала съвет на сина си да не оповестява обществено избраницата си от горчивия опит, който има самата тя. Макар постоянно да обявяваше обществено половинките си, на певицата в никакъв случай не й провървя в персонален проект, само че най-малко има две прелестни деца. Големият й наследник Майки е от връзката й с българина Мишо, който живее в Чикаго, а дребният Борис е плод на любовта на Деси с боксьора Благой Найденов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР