Фолкът и плеймейтките се обединиха във възмущението си след скандалния

...
Фолкът и плеймейтките се обединиха във възмущението си след скандалния
Коментари Харесай

Николета, Андреа и Емануела се обединиха

Фолкът и плеймейтките се сплотиха във възмущението си след скандалния клип с побой над възпитаник от негови връстници в столичния квартал „ Лагера “. Не остана силиконка, която да не се изкаже по тематиката, като крайник повлякоха Андреа и Николета Лозанова, видя Hotnews.bg. Бившата на Кобрата даже описа за собствен призрачен сън от времето, когато била в пети клас. Тогава нейни съученици я заринали в снега и за миг тя даже спряла да диша. Без толкоз драматизъм Лозанова също жигосах биячите.



„ Не вируси и пандемии, а насилието, освен това обществено и очевадно адмирирано от мнозина очевидци, е бича на нашето време! Потресена, ужасена и отвратена са слаби думи да опишат страстите, които бушуват в мен след видяното. Може би от позицията на майка на момиче, най-силно съдя държанието на тази жалка модерна "червена шапчица ", която съществено си проси да бъде изядена от "вълчо " - приканвам органите на реда да се самосезират, а медиите да не вършат сензация от сходно обществено проваляне! “, моли плеймейтката. Във вълната от отвращение се включи и Емануела, която има мнение по всички въпроси, най-много за имунизациите.



"Страхотни " родители имат тези побойници! Къде е Държавата, институциите? Пак ли ще гледат безучастно? Тези, са евентуални нарушители, агресори, позор за човешките връзки! “, разяснява певицата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР