Фолкаджийката Райна, която напомни за позабравената си личност покрай връзката

...
Фолкаджийката Райна, която напомни за позабравената си личност покрай връзката
Коментари Харесай

Райна сама на рождения си ден! Певицата остана без приятели и без любим

Фолкаджийката Райна, която подсети за позабравената си персона около връзката си със своя съгражданин от Сандански – ММА боеца Валери Тюлеков, още веднъж е сама и по всичко проличава, че ще чукне 38 години без хора към себе си, написа HotArena.

Въпреки че певицата се пробва да направи нещата да наподобяват все едно има огромни условия към половинките си и високи, незадоволими критерии към мощния пол, то всички знаят каква е истината – просто никой не съумява да я изтърпи повече от няколко месеца. А към този момент не е първа младост и точно тя е индивидът, който би трябвало да стартира да прави взаимни отстъпки, в случай че не е решила да си остане остаряла мома.

От позор, че е имал връзка с нея, Валери даже е изтрил всичките им общи фотоси. За да показва непукизъм и да скрие обстоятелството, че не може да задържи нито един мъж до себе си, Райна не стопира да разгласява снимки от разнообразни места, правейки се на щастлива, придружавана само от брат си или… е сама.

Близки до македонското девойче настояват, че хубавицата от Сандански даже е останала без другари, защото и те не могат да я понасят, поради непрестанното ѝ безпричинно мрънкане. Феновете ѝ също не я схващат – до момента в който беше млада, Райна не залагаше на секс имиджа, с което се различаваше позитивно от колежките си, а в този момент, когато с творчество и връзки не може да притегли внимание, не стопира да си снима и разгласява задника по бански в мрежата.



В края на месеца новобранеца на поп фолка - Райна, ще чукне 38 години, а рожденият си ден, по всичко проличава, че ще посрещне още веднъж единствено с родственици.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР