Фолкаджийката Галена отново започна да пие по време на участия.

...
Фолкаджийката Галена отново започна да пие по време на участия.
Коментари Харесай

Юху: Галена Отново Пропи На Участията Си

Фолкаджийката Галена още веднъж стартира да пие по време на участия. Чалгаджийката налетя на обичаните си шотове по време на присъединяване в Студентски град в столицата.

В предишното Галена бе станала известна с алкохолните си осъществявания, до момента в който пее, и това рисково забавляваше феновете й. Коронният й номер беше да хваща чашката на шота единствено с уста, без да употребява ръцете си, и да изпива градусовата напитка на екс.

Малко фолкаджийки могат да се похвалят с сходна сръчност, само че за Галена таблата с шотове е неотменима част от купона. Скандалната изпълнителка не желае да изпее и началото на куплета, без да е подгряла с една-две текили, кълнат се хора, участвали на нейни участия.

По време на втората си бременност чалгарката заряза пиячката и не близваше нито капка. В небитието изчезна и алкохолната й стратегия, което разочарова армията от чалга фенове. Дори и откакто роди, Галена не се отпускаше да обръща чаши с алкохол, евентуално с цел да дава добър образец на подрастващите, написа „България днес“.

Но изкушението евентуално е победило, тъй като фолкаджийката с необятна усмивка одобри предлагането да пие на екс с посетител на заведението. Бърза наздравица и алкохолната течност потъна в гърлото й. А по-късно настана и същинското шоу.

Напорист юноша се качи на сцената и чалгарката безусловно му налетя. Двамата демонстративно се сваляха, а в един миг младото жребче даже сграбчи микрофона и запя, до момента в който Галена стоеше и го изпиваше с взор. Стана същинско шоу, както си написа в учебниците по нощни забави.

Физически контакт с младежа

За разлика от колежките си Галена не стои статична на сцената, а се раздава на най-много. Певицата непрестанно се майтапи с хората, което подготвя за щуро празненство. Като запазена марка на Галена й остава заниманието да пее зад бара. На едно от участията си преди време тя влезе в роля и смени барманките, наливайки напитки на вперилите погледи в нея студенти.

„Аз съм си човек от народа. Мога да си пия с всеки!“ – споделяла изпълнителката след няколко напитки.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР