Фолкаджийката Емануела свали годежния си пръстен. В този акт феновете

...
Фолкаджийката Емануела свали годежния си пръстен. В този акт феновете
Коментари Харесай

Емануела Свалила Годежния Пръстен

Фолкаджийката Емануела смъкна годежния си пръстен. В този акт почитателите й съзряха завършек на връзката й с Мартин Николов, по прякор Елвиса. Слуховете се ускоряват още повече от обстоятелството, че от месеци певицата не се появява с гаджето си по всемирски събития. Не качва и общи фотоси в обществените мрежи.

В най-бурните любовни време на връзката им Емануела съвсем всеки ден се хвалеше с фрагменти на фамилиарност или с цветя, които Мартин й подарява. Той не пропускаше нейни участия в столицата и постоянно беше в нощните клубове, където обичаната му извива глас.

Към днешна дата Емануела е съпроводена само от озвучителя си, а близки до нея разкриват, че сърцето й още веднъж е свободно. Свалянето на пръстена евентуално е следващото доказателство, че двамата към този момент не са дружно.

През предходната година Емануела сама се похвали с бижуто на ръката си, а на фотографията се вижда и ръката на обичания й. Без да споделя обществено, певицата загатна, че е сгодена и с Елвиса се стягат за една от най-големите житейски стъпки в живота си. Елвиса даже влезе в къщата на Биг Брадър, с цел да потвърди любовта си към изпълнителката.

Не е загадка, че фолкаджийката в никакъв случай не е била младоженка. Веднъж съвсем е стигала до встъпване в брак, само че избраникът на сърцето й не идва на сватбата, защото околните му не я харесват и не му разрешават да се ожени за нея.
Без коментар
Чалгарката изрично отхвърля да разяснява дали още веднъж е сама и каква е повода за разлъката й с Николов. Нейни близки разясниха пред “България Днес“, че Емануела не споделя с никого какво се случва с персоналния й живот и избира да дава отговор, че огромната й обич са двамата й синове.

Наскоро в персоналния си профил Емануела разгласява и анекдот по тематиката с разделите. Самата тя откровено се забавляваше на историята:

– Казах му на моя: “Нека да се разведем цивилизовано, като всички естествени хора: безшумно и мирно”.

– Ама не, пристигна пийнал, с оркестър и навалица другари.

В същото време певицата загатна, че може да се събере още веднъж с бащата на второто си дете. Емануела разкрива, че с Митко, бащата на сина й, сега са в естествени връзки. И си пожелава по този начин да продължат. Защото за едно дете е доста значимо родителите му да се схващат и да имат естествена връзка между тях.

“Може да се влюбя още веднъж в Митко, което ще е доста мъчно поради нещата, които сме претърпели. Не знам дали хората са се влюбвали в някого два пъти. На мен до момента не ми се е случвало. Така че не мога да кажа дали ще се съберем, или няма да се съберем. Каквото е отредено от горната страна, това ще стане. Но избирам да сме в положителни връзки. Това е доста значимо за детето”, разяснява певицата.

ЕМАНУЕЛА съдебна експертиза ПРЪКНА НА СЦЕНАТА Пожарна охрана СУТИЕН

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР