Фолкаджийката Емануела реши да разбие на пух и прах образа

...
Фолкаджийката Емануела реши да разбие на пух и прах образа
Коментари Харесай

Тотален Шок! Емануела Била 2 Години На Сухо

Фолкаджийката Емануела реши да разбие на пух и прахуляк облика си на мъжемелачка, като призна пред Венета Райкова, че две години живяла без никакъв секс. Това се случило след раздялата с предприемача Димитър Динев след идването на бял свят на втория й наследник. Младата родилка не разрешавала на никой даже да я допре, какво остава да го заведе в леглото си. „ Нали знаеш, че в този момент никой няма да ми повярва ”, разяснява фолкаджийката с Райкова новината за половото си самоограничение.

Водещата незабавно съобщи, че й има вяра на 100 %, тъй като тя също е без мъжки милувки след развода си. Емануела отхвърли да се е събрала с някогашния си Димитър Динев, само че призна, че двамата са заровили томахавките в името на бъдещето на общия си наследник.

Тя отхвърли да приказва за делата, които водеше против Динев, само че съобщи, че и двамата са деца на разведени родители и си дават сметка какъв брой е значимо да бъдат в положителни връзки поради дребното момче, предава ХотНюз. Певицата удостовери с половин уста и раздялата си с Елвиса, като изясни, че той имал потребност от жена, която да му бъде отдадена, до момента в който тя била постоянно по участия, пък и имала прекалено много отговорности към двете си деца. „ Сватба няма да има ”, отсече Емануела.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР