Фолкаджийката Джулия и актьор от сериала "София Ден и нощ"

...
Фолкаджийката Джулия и актьор от сериала "София Ден и нощ"
Коментари Харесай

Фолкаджийката Джулия и Митака от София ден и нощ вдигнаха сватба

Фолкаджийката Джулия и артист от сериала "София Ден и нощ " подвигнаха женитба, написа в. "България през днешния ден ".

Бившата другарка на чалга идола Фики и Кристиян Кирилов (познат с екранния си облик на Митака) проведоха охолно празненство в неделя, откакто през юли т.г. подписаха пред страната. Двамата поканиха 120 души, които почерпиха обилно с ядене и пийване в ресторант.

В ролята на кумове влязоха Михаил Хаджигеоргиев и Валентина Димова, които са притежатели на известен столичен клуб. Любопитното е, че Хаджигеоргиев кумува и на чалга артиста Константин, когато преди години се взе със брачната половинка си Надя. Гостите на сватбата се пошегуваха с него, че към този момент може да се показва с нова специалност - кум по наем.

Джулия бе ослепителна младоженка с извънредно изпипана дизайнерска рокля. Съпругът й също заложи на бялото, което преобладаваше в костюма му, като само разчупваше с черен панталон. Църковният обред беше осъществен в античната черква "Света София " - обичано място за венчаване на жителите на столицата.



Джулия и Кристиян се взеха на 29 септември, а изборът на датата не е инцидентен - това е обичаното число на двойката, откакто на 29 май Кирилов изненада певицата по много автентичен метод и й падна на колене с годежен пръстен в ръка. Всичко се случи, до момента в който Джулия беше спряна от полицията, а Кристиан се появи изведнъж с пръстен в ръка, като й сподели: "Имаш два разновидността - или да останеш с служителите на реда, или да дойдеш с мен ". В идващия миг към този момент беше паднал на колене, а неговата обичана, без да се замисли, отговори с по този начин желаното "да ". Цялата преживелица стана обществено известна, откакто и двамата разгласиха в интернет видео от предлагането.

Тайното сключване в гражданското беше на 14 юли, а от фрагментите тогава стана ясно, че и двамата не са заложили на публично облекло. Но в този момент Джулия доживя да се види в бяла рокля.

Изпълнителката беше гадже с Фики, когато правеше първите си стъпки в чалгата. Заговори се, че даже той е лобирал да подпише професионален контракт. В момента тя е една от най-популярните фолкизпълнителки у нас и постоянно има участия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР