Фолкаджийката Ариа и футболистът Георги Йомов са сложили край на

...
Фолкаджийката Ариа и футболистът Георги Йомов са сложили край на
Коментари Харесай

Стана ясна причината защо Ариа е зарязала Йомов

Фолкаджийката Ариа и футболистът Георги Йомов са поставили завършек на връзката си, заяви столичен вестник. Вече съвсем 12 часа след излизането на новината, певицата не я опровергала, въпреки че в детайли е съобщила в обществената мрежа идващите си участия. Тя е била на къса почивка в Дубай, която явно завършва, както и връзката със спортиста, който бе заплетен в скандал около брат си и татко си.

Екшънът на Околовръстното в София бил началото на края за любовта сред изпълнителката и ритнитопковица, написа Hotnews.bg.

През пролетта на тази година бащата на Георги простреля съществено двама души, които съгласно версията на Йомови се заяждали с Георги и брат му Тодор. Полицията търсеше таткото и брата на футболиста няколко часа, преди те сами да се предадат непринудено. На мястото на екшъна бе и Мария Цветкова – Ариа, въпреки че тя в началото отхвърли да е директен очевидец на престрелката. Камери обаче я демонстрираха в цялостен растеж.

Още тогава се заприказва, че мотив за кавгата сред Йомови и простреляните двама души, единият от които бе настанен в съществено състояие във ВМА, е жена. Макар че незабавно след случая певицата отхвърли да е забъркана, с днешна дата тя още веднъж е свободна жена, най-малко публично, тъй като не демонстрира с кого е в Дубай. Приказките, че Йомов желал дете и брак, а тя държи единствено на кариерата си, са единствено за наивници.

По-голямата със 7 година от Йомов Ария е някогашна плеймейтка. След продобиване на званието през 2008 година тя става интимна другарка на милионера Динко Динев и му ражда наследник. През 2012 година се разделят. Името й се спряга с редица други известни мъже – сегашния на певицата Преслава, сина на Миню Стайков и др.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР