Фолкаджийката Алисия здраво разгневи пуританите, видя HotArena.Чалгарката се появи на

...
Фолкаджийката Алисия здраво разгневи пуританите, видя HotArena.Чалгарката се появи на
Коментари Харесай

Алисия пя само по гащи

Фолкаджийката Алисия крепко разгневи пуританите, видя HotArena .

Чалгарката се появи на присъединяване в провокативна визия - обилно се подаваха долните й гащи, а на гърдите си имаше единствено сутиен. Разголената певица зарадва феновете си от мъжки пол, само че мнозина възнегодуваха, че по този начин може да се разхожда у дома, само че не и в нощните заведения. 

Алисия е почитателка на разголването като преди години даже се снима за родно еротично списание. Но в този момент фрагменти от полуголото й присъединяване се популяризират в обществените мрежи и елементарно могат да бъдат видени от подрастващите. " Аз, като майка, съм възмутена и даже ми се постанова да крие очите на щерка си, с цел да не става очевидец на сходни гледки. Чалгата е отговорна за всичко и по тази причина сме на това състояние ", избухна майка на тийнейджърка, която обича да се забавлява на части от кръшния темп.

По време на самото присъединяване обаче гневни хора съвсем нямаше, а край Алисия се изви опашка от нейни почитатели, който желаеха да се снимат с нея. Момчетата не се свеняха да я хващат през голия кръст , а след това да се фукат пред приятелите си, че са я докоснали. А при Алисия има какво да се види - напращяла гръд, стегнат стомах, изваяни татуирани крайници. Певицата не крие, че тренира постоянно във фитнеса и доста внимава какво яде. 

" Никога не пропущам закуската, тъй като тя е доста значима. Сутрин избирам пастата, защото въглехидратите ми дават мощ. На обяд похапвам салата с месо. А за вечеря в множеството случаи предпочитам риба със зеленчуци на скара. По всяко време на деня пия фрешове и хапвам плодове и ядки. Понякога си разрешавам сладки неща, тъй като са ми уязвимост ", разкрива изпълнителката, предават от България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР