Фолкаджията прави всичко възможно да възстанови имиджа и кариерата си,

...
Фолкаджията прави всичко възможно да възстанови имиджа и кариерата си,
Коментари Харесай

Фики пак се издъни с фотошопа


Фолкаджията прави всичко допустимо да възвърне имиджа и кариерата си, само че вместо да реализира добър резултат, гонейки задачата си, той по-скоро става за смях. И повтаря остарели неточности.

Още през 2014 и 2015 година, когато е на гребена на вълната в чалга сектора, Фикрет намира място из страниците на жълтите издания с редица гафове, подбудени от навика му да си редактира фотосите с Фотошоп.

Тогава не един път е уловен по какъв начин си помпа мускулите с програмката и си прави плочки, до момента в който онлайн е със доста по-слаби ръце, не толкоз релефни, а на мястото на пресата е настанен чист и най-обикновен полуотпуснат стомах.

Очевидно 4-5 години не са стигнали на Стораро да извае мечтаната фигура и той към момента фотошопира фрагментите си, с цел да заблуждава най-много себе си, че наподобява съвършено напомпан. Нескопосано, несъмнено. Последният му гаф е обвързван с това, че Фикрет е изкривил вдигнатия си нагоре палец, в старанието си да придаде размер на своите мускули.

Изцепката не остана незабелязана от почитателите на разобличаващата същинската същина и визия на звездите страница - Therealsfw2, които се посмяха на негов тил.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР