Фолкаджиите Емануела и Константин се награбиха като влюбени пубери!Ще ме

...
Фолкаджиите Емануела и Константин се награбиха като влюбени пубери!Ще ме
Коментари Харесай

Почерпеният Коце зяпа в пазвата на Гери-Никол, целува Емануела и фъфли: Ех, ако не бях женен, какво щях да ти направя!

Фолкаджиите Емануела и Константин се награбиха като влюбени пубери!

" Ще ме извините, че малко завалям приказката, само че съм се почерпил. Ех, Емануела, в случай че не бях женен, какво щях да ти направя... Дай най-малко една целувка ", изфъфли Коцето. Колежката му не се забави доста и му се нахвърли, като двамата се мляснаха много предостатъчно. На Константин това евентуално не му се стори задоволително и стартира да прегръща чалгарката, която беше облечена в прилепнало бяло панталонче, а тясното й сакенце едвам побираше напращялата й гръд. В един миг Коцето сякаш изчезна в тълпата, само че още веднъж се върна при Емануела и стартира нова доза целуване.

" Гледай, гледай каква жена е Емануела... Много си яка! Повечко време ми се желае да остана при теб, само че няма да ти преча. Върши си работата ", съобщи в типичния си жанр изпълнителят. Чалгарката на моменти не вярваше какво й се случва и губеше мозъка и дума, само че се хващаше на прищявките на бате Коце, написа „ България Днес “. В един от дуетите си Константин и Емануела се награбиха голи и стигнаха до интимности (На фотографията горе).

Коцкарското държание на Коцето се придвижи и към друга известна певица. Той комфортно се намърда в едно сепаре с тийнидолката Гери- Никол, която се появи с рокля, която едвам скриваше младите й гърди. Бюстът незабавно притегли артиста като магнит и стартира палаво да се натиска на младото момиче. Премреженият му взор не се отделяше от гърдите й и двамата прекараха много време дружно. " Константин не е мъж за една жена. Колко ли е съумял да омае?! ", цъкаха с език чалга почитатели и откровено се възхищаваха на плейбойския живот на чалгаря.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР