Фолк звездата Татяна изненада всички с новото си начинание, над

...
Фолк звездата Татяна изненада всички с новото си начинание, над
Коментари Харесай

Попфолк звезда изненада всички с новото си начинание

Фолк звездата Татяна изненада всички с новото си начинание, над което работи в последните месеци. Певицата с най-хубаво тяло е решила да навлезе в бизнеса и да развива себе си и отвън музиката. 

Пайнерката е решила да се погрижи за тялото и либидото на мъже и дами, с което изненада почитателите си в обществените мрежи.

Татяна пусна на пазара своя линия здравословни чайове, които са за положително либидо и супер тяло. Благодарение на двата продукта по едно и също време ще изчистите организма и постигнете мечтаните кг за, които мечтаехте.

" Вече 13 години здравословният метод на живот е мотото, с което се разсънвам всеки ден! Спортувам интензивно няколко пъти седмично, само че главен фактор за моята визия е какво приема тялото ми. Хранителният режим е доста значим за моето тяло, кожа и лице. Щастлива съм, че в годините, в които извайвах моята визия ми се довериха доста хора с разнообразни проблеми и всеки един от тях искаше да реализира внушителни резултати. Доста дълго време мислих какво да направя, с цел да съм потребна за себе си и всички хора, които в забързаното си всекидневие да са здрави, енергични и в съвършена форма ", написа тя в обществените мрежи.  

Татяна се похвали, че е съумяла да сътвори два продукта, които по натурален метод да накарат тялото  да гори непотребните мазнини, да усъвършенства метаболизма, подутия корем и да се усещаме енергични и здрави.

" Всяка една съставна част е доста точно определена и комбинирана с останалите, с цел да получим невероятния усет и мечтан резултат. Той е основан за спортуващи и неспортуващи хора, които нямат време за фитнес зали и специфични диети!  Приемът на една или две чаши Татяна Slim Tea на ден ще усъвършенства жизнеността Ви, ще почисти организма от непотребните калории и ще накара тялото Ви да наподобява изваяно и красиво ", изяснява още хитовата фолк звезда.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР