Фолк звездата Рени е на седмото небе. Причината е, че

...
Фолк звездата Рени е на седмото небе. Причината е, че
Коментари Харесай

Рени е хлътнала до уши по нов мъж и почти е готова да забременее и роди трето чедо! Синовете й все още не са виждали гаджето й

Фолк звездата Рени е на седмото небе. Причината е, че приятелката й Есил Дюран стана кръстница на новата й ария -  „ Искам бебе “, а резултатът от провокативното заглавие не закъсня - в границите на една седмица цели две издания потърсиха изпълнителката, с цел да нищят дружно с нея на пръв взор скучния й персонален живот, разбра HotArena.

И тъй като е изгубила от дълго време позициите си и в светските среди, и в жанра, Рени реши да извади тежката артилерия в последните си изявленията си – намеси нов мъж,  в който е бясно влюбена, а в диалог, оповестен по-рано тази седмица, зачеса тематиката за остарял аборт ( виж тук ). И тъй като сътрудниците се подведоха по гръмкото заглавие  на парчето й, чакаха, че певицата има вести, свързани с възможен трети правоприемник. Е, и в двата материала Рени гълчи хипотетично за трето раждане, ама… ще го остави за различен път… На този стадий даже не е срещнала наличните си наследници с новия й любим…

Трябва да кажа, че всичко, което съм изпяла до момента, са неща, които са се случвали или ще се случват в бъдеще. Нищо чудно, не ми пречи да имам бебе, пък и се нося на крилете на любовта. Колкото повече, толкоз повече… Децата са хубаво нещо. Ако знам, че до мен е същинският човек, бих имала трето дете. Още е рано, даже не сме говорили за това, само че каквото стане. Чувствам се влюбена, да. Истински влюбена “, разгъва локуми Рени пред „ Телеграф “, чийто екип се е подвел по гръмкото заглавие и търси вест, само че скучните отговори на експайнерката не дават такава.

Новият на 49-годишната звезда не живее в България, срещнали се на последното й присъединяване в Ню Йорк. „ Той беше там по работа, а срещата ни – инцидентна. След това вижданията ни зачестиха, бяхме дружно на отмора в Гърция и си изкарахме ужасно. Това е първата ми същинска сантиментална отмора. Както се споделя – без децата, нормално постоянно ме съпровождат. Този път се отдадох на възприятията си “, откровеничи Рени. Планират и втора отмора, само че този път ще вземат и двамата й сина – Борис – младши и Аспарух.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР