Фолк звездата Рени бе разпозната под маската на Букета в

...
Фолк звездата Рени бе разпозната под маската на Букета в
Коментари Харесай

Познаха Рени в Букета от „Маскираният певец”

Фолк звездата Рени бе разпозната под маската на Букета в шоуто на Нова тв „ Маскираният артист ”. Зрители усетиха присъщото за певицата произнасяне на звуците „ с ”, „ ч ” и „ ш ” и свързаха с нея главната част от уликите за скрития в костюма участник, които предаването даде.

Още с първото си осъществяване в шоуто „ Маскираният артист ” Букетът бе разпознат като изпълнителка от фолк средите, защото уликите бяха прекомерно красноречиви, с цел да има каквото и да е комплициране по тематиката. В тях бе посочено, че става въпрос за човек, който хората „ постоянно са харесвали и са го търсили за разнообразни мотиви ”, а самият той „ в никакъв случай не е отказвал да стане част от празника на всеки, който желае да се радва на неговите цветя, хубост и наличие ”. И защото гласът е женски, излиза наяве, че в костюма се крие изпълнителка, която е била канена на всевъзможни празници – сватби, кръщенета и банкети. А това най-често се случва при фолк певиците.

Освен това самата тя призна в предходно предаване, че години наред е работила в скандинавските страни, което е още една „ сламка ”, която води към Рени. Известно е, че при започване на кариерата си фолк звездата пее в Норвегия. По това време тя се занимава с поп и рок музика и даже не подозира, че ще пристигна ден, в който ще се влее в лекия род.

Опитът в скандинавските страни й „ отваря портите към огромната градина ”, както се отбелязва в една от уликите, визирайки влизането й в огромния шоубизнес. Именно до момента в който се труди в чужбина, тя се среща със сръбската звезда Гоца Божиновска, която й оказва помощ да стартира кариерата си в Сърбия. В уликите се натъртва и на необятната усмивка на Букета, а Рени е известна като най-усмихнатата родна фолк певица. Букетът обича и Изтока. Фолк звездата е живяла години наред в Израел, а преди да стане известна, е работила на транспортен съд, пътувал сред Кипър, Египет и Израел. Но Рени не един път е признавала, че „ се усеща най-добре в България ”, както се показва във визитката на Букета.

Феновете на фолк звездата разпознават ясно гласа й в осъществяванията в шоуто, като натъртват на присъщите „ съскащи ” звуци, които бяха чути в последното и за момента осъществяване – ария на Ищар. Самата ария също е улика, защото е на израелска певица – страната, в която е живяла Рени.

Единствената част от тялото на индивида зад маската, която може да се види ясно от феновете на шоуто, са ръцете. Според доста фенове, те са „ пухкави ” като ръцете на Рени. Част от почитателите на шоуто обаче считат, че в костюма може да са скрити Камелия Тодорова или Милица Гладнишка. Единствено Гала мисли, че това е фолк изпълнителката Бони. Миналата седмица водещата на „ На кафе ” зае мястото на Азис в детективския панел, защото той отпътува за Съединени американски щати дружно с Галена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР