Фолк звездата Преслава вече свикна с мисълта, че не може

...
Фолк звездата Преслава вече свикна с мисълта, че не може
Коментари Харесай

Преслава си намери нова професия

Фолк звездата Преслава към този момент привикна с мисълта, че не може да извършва специалността си на огромната сцена и че няма да може да изкарва пари дълго време. Затова всеки ден се включва на лайф в формалната си страницата във "Фейсбук ", с цел да си поговори със своите фенове. Пред тях изпълнителката на "Лъжа е " призна, че около обществената изолираност е разкрила собствен нов гений, тъй че от апетит няма да почине.

Заради изключителното състояние и наложената карантина, Преслава не върви на коафьор. Затова й се наложи да боядиса косата си напълно сама, а резултата сподели пред феновете в лайфа. "Справих се сносно, не мислите ли?', попита ги тя.
"Даже мисля да запитвам моя коафьор Момчил Спасов дали може да ме вземе в неговия салон да върша колежките. Там вървят доста певици ", майтапи се певицата.

Веднага заваляха и първите искащи да се доверят на фризьорските умения на певицата. Фенове започнаха да й пишат за свободни часове. "Аз също мога да си запазя час, само че не го върша, поради изключителните ограничения. Трябва да се съблюдава отдалеченост ", съобщи тя и за следващ път се отличи от колежките си, които се оказа, че не могат без обичания си коафьор и го посещават даже в това ужасно време.

Преслава е щастлива, че най-сетне има повече време за фамилията си и намират метод да се забавляват в домашна конюнктура.

фотография:инстаграм преслава

източник:Блиц
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР