Фолк звездата покорява класациите вече повече от месец, а парчето

...
Фолк звездата покорява класациите вече повече от месец, а парчето
Коментари Харесай

Голям успех за Ариа! Вижте какво се случва с новата топ певица на „Пайнер“!

Фолк звездата покорява класациите към този момент повече от месец, а парчето „ Кой “ е напът да се трансформира в евъргрийн
Невероятен триумф реализира новата топ певица на „ Пайнер “ Ариа , видя HotArena . Последното й видео в дует с колежката й Алисия от „ Ара аудио “ освен събра рекорден брой гледания в YouTube, само че и към този момент повече от месец води музикалните ранглисти.

Парчето „ Кой “ избухна в края на декември и от този момент не е слизало от челните позиции на чартовете. Няколко следващи седмици почитателите на Ариа я пращаха преди всичко в една от най-престижните ранглисти на радио „ Сигнал плюс “.

Въпреки че в това време се появиха още много нови части, конкуренцията повече от месец диша прахта на новата звезда на „ Пайнер “.

Безспорно това е доста огромно самопризнание за всяка певица. Лесно е да направиш шлагер, който да оглави класациите. Трудното обаче е да се задържиш на върха, и то толкоз дълго време, разясняват осведомени от музикалните среди. Изглежда Ариа е съумяла да влезе под кожата на почитатели, а парчето е напът да се трансформира в евъргрийн.

Неслучайно последно време тя е една от певиците с най-натоварен график на участия. Ариа се наложи като име още с първия си независим план „ Кралица “ и за по-малко от година към този момент диктува разпоредбите в поп фолка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР