Фолк звездата Мария брои 15 бона за регистрационни табели със

...
Фолк звездата Мария брои 15 бона за регистрационни табели със
Коментари Харесай

Мара Отварачката със златни номера за 15 бона

Фолк звездата Мария брои 15 бона за регистрационни табели със златни номера на фамилните коли. С придобивката се похвали самата тя. В профила си в инстаграм певицата показа фотография на фамилния автопарк.

Подарък

Регистрационните табели и на двете коли нямаше по какъв начин да останат незабелязани от почитателите на звездата. Двата суперлуксозни автомобила имат неповторими регистрационни номера. Това, което прави усещане, че номерата и на нейната кола, и тази на мъжа й, са безусловно идентични и са комбиниране от буквата М и цифрата 2. Потребителите в мрежата незабавно започнаха да вършат догадки, съгласно множеството от тях комбинацията от 2 и М е алегорично и е обвързвано с имената на двойката - Мария и Миро. Други показаха мнение, че е метод двамата да покажат любовта си или пък следващия великодушен подарък от страна на половинката на звездата, с цел да я направи щастлива, написа Телеграф.



Заявление

Заявление„ Не желая да разясня тематиката с номерата, всеки може да си прави всевъзможни догадки и да търси символиката, може и да е и алегорично поради имената ни, а може и да не “, сподели Мария пред екип на „ Телеграф “. Певицата не пожела и да разяснява каква е сумата, която е заплатила. Проверка на вестника сподели, че сега административната такса, с цел да бъде поръчан подобен номер за регистрация на транспортно средство у нас, е в размер на 7500 лева и може да се случи след авансово подадено заявление в съответната работа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР