Фолк звездата Камелия, която за трета поредна година е треньор

...
Фолк звездата Камелия, която за трета поредна година е треньор
Коментари Харесай

Камелия готви чалга победител в Гласът на България

Фолк звездата Камелия, която за трета поредна година е треньор в " Гласът на България “, е една от най-актуалните изпълнителки към този момент 20 години. " Майка ми е доста амбициозна и постоянно ме е отглеждала като нещо, което ще бъде известно, ще му се радват хората. Така съм се чувствала постоянно от дребна “, споделя тя пред " 120 минути “ по БТВ. Израснала е в Чипровци, само че рядко се прибира там, тъй като й е мъчително да гледа по какъв начин градът се е обезлюдил.

Според Камелия хората към този момент се забавляват, като се тагнат в обществените мрежи, че са на някое място и пропущат същинските прекарвания. Камелия разяснява и тематиката дали е допустимо попфолк гений да завоюва " Гласът на България “. " Защо не?! Аз от две години се апелирам за попфолк тембър, който да ме допре. Смятам, че един хубав глас няма значение в какъв род се изявява “, споделя тя.

Камелия признава, че слуша всякаква музика. " Няма реализатор на който да се удивлявам по този начин, че да се захласна, да се бленувам да стигам такива небеса. Има реализатори, които ме допират и те са от разнообразни стилове музика “ – безапелационна е хитовата певица.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР