Фолк звездата Галин и колежката му Диона, с която имат

...
Фолк звездата Галин и колежката му Диона, с която имат
Коментари Харесай

Зрители гласуват кой да гледат в Капките - slava.bg

Фолк звездата Галин и колежката му Диона, с която имат общи части, са измежду най-желаните участници в новия, девети сезон на шоуто „ Като две капки вода”.

Според проектите, той би трябвало да тръгне през зимата по Нова тв. Продуцентът Маги Халваджиян към този момент се чуди кого да кани за присъединяване. За първи път той се допитва до почитателите, които непосредствено посочат тъкмо кого желаят да видят в шоуто за имитатори.

Още от ден първи от подготовката на първото издание на „ Капките” у нас Маги Халваджиян изяснява какъв брой е мъчно да намериш участник за сходно предаване. За да се построи добре един облик в него, се изисква гений и на артист, и на артист, и на танцьор.

„ Колко хора в България могат да се похвалят, че умеят и трите неща?”, е риторичният въпрос, който продуцентът с арменски генезис повтаря от години. И въпреки всичко практиката демонстрира, че с този стеснен запас от подобаващи актьори той към този момент осем следващи сезона се оправя ослепително със задачата да прави рейтингово шоу. Сега наред е сезон №9 и Маги още веднъж е изправен пред въпроса: „ Кого да поканя?”.

Дали тъй като към този момент се изчерпва откъм хрумвания, или просто с цел да опипа почвата, продуцентът зададе горепосочения въпрос непосредствено на почитателите на шоуто. Последното досега издание бе извоювано от Фики Стораро, а в този момент се оказва, че публиката желае да види на същата сцена и считания за максимален негов съперник в „ Пайнер” Галин.

Името на хомосексуалния фолк кумир от Добрич е най-често срещаното в предложенията на феновете за нови участници, сподели инспекция на „ Уикенд”. Най-често срещаното съображение, с което го оферират, пък е че момчето е „ положително, доброжелателно и усмихнато”.

Дуетната му половинка Диона също се радва на огромна известност и нищо чудно двамата да влязат дружно в предаването. Досега в него е взел участие единствено един дует – на артиста Георги Низамов и артиста Светозар Христов, който е изобретение на Слави Трифонов. Галин и Диона може да са вторите.

Немалко гласове събира и рапърът Наско Колев, който преди 2 години завоюва последният досега сезон на „ ВИП Брадър” в България. Неочаквано огромен интерес има и към младата певица Виктория Георгиева, която трябваше да показва България на „ Евровизия” 2020. Не е изключено пръст в нейната известност измежду почитателите на „ Капките” да има Алекс Раева, която цялостен месец повтаряше името й в друго предаване на Халваджиян – „ Маскираният певец”.

„ Панелистката-детективка” смяташе, че Вики се крие зад маската на Светлината, въпреки че феновете от дълго време разпознаха Стефан Илчев в този облик. Рейтингът на младата певица обаче се увеличи измежду тв феновете и в този момент те я желаят в „ Капките”. Другият представител на актуалната сцена, който държат да видят в шоуто, е Лъчо от „ Скандау”. Но за разлика от сътрудника си Тото, той най-малко досега не е показвал никакъв интерес към каквито и да е тв формати.

И до момента в който музикантите се радват на нараснал интерес от страна на почитателите на „ Капките”, актьорите към този момент се неглижират. Сред дребното имена, посочени от почитателите, са на Калин Врачански, който към този момент е печелил „ Капките”, на Виктор Калев и Юлиан Вергов, които са били в журито, и на Владо Карамазов, който в последно време бяга от всевъзможни актьорски задължения, писа Уикенд.

Анкетата, която се организира сега, не подсигурява тъкмо кой ще влезе в предаването следващата година. Но Маги Халваджиян най-вероятно ще се съобрази с вота на публиката и ще предложения най-търсените от нея актьори. Дали ще успее да ги убеди за присъединяване, е различен въпрос.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР