Фолк звездата Галена официално оповести, че се сблъсква с коронавируса.

...
Фолк звездата Галена официално оповести, че се сблъсква с коронавируса.
Коментари Харесай

Галена: Covid-19 е поредното изпитание за мен

Фолк звездата Галена публично оповести, че се сблъсква с ковид. До преди няколко дни изпълнителката не беше сигурна дали е инфектирана, само че се беше самокарантинирала, поради връзка с зрелостници, които се оказали с Covid-19. Преди броени минути в Инстаграм, пайнерката даде публичност на обстановката, в която се намира сега. Припомняме ви, че още при започване на пандемията, тя показа, че най-вероятно е изкарала вируса, откакто се е върнала от Щатите.

Ето и какво написа в Инстаграм певицата:

Здравейте, благи мои,

Мисля, че е редно да спра да ви безпокоя с отсъствието си и да ви опиша какво тъкмо се случва. Знаете, че преди няколко седмици беше обновена работата на нощните заведения, надлежно и нашите участия в тях. Няма да скрия, че изпитвах прочут боязън още веднъж да стартира да се срещам с хора, само че си давах сметка, че животът би трябвало да продължи под някаква форма, и че не може да живеем в боязън. В устрема си да задоволя желанието на хората да се забавляват, изключително на подобен специфичен мотив, какъвто е абитуриентският бал, взех решение да се върна на работа с ясното схващане за риска, който носи това за мен и моите близки. За страдание, това се трансформира в следващото тестване, пред което съм изправена сега. В средата на предходната седмица почувствах леко неразположение и незабавно си направих тест в Търново, който беше негативен. Това ме успокои и отдадох неразположението си на отмалялост и претоварване. В петък, обаче, се разсъниха с температура, главоболие, липса на усет и си направих втори PCR тест в София, който се оказа позитивен.

Обясниха ми, че първият тест е бил негативен, тъй като признаците се развиват след 4 ден от момента на заразяване и пробата не е задоволително сигурен преди този момент. Съответно незабавно направихме проби на цялото ми семейство и хората от екипа. Малкият ми наследник Александър беше единственият, който също даде позитивна проба и двамата с него сме под карантина в жилището ни в София от петък насам. Галин, Стефан и моят озвучител, с които също имах контакт през последната седмица, са изцяло здрави, без симпотми и с негативни проби. Алекс и аз се усещаме доста добре, за благополучие вирусът минава леко при нас, лекуваме се у дома и се надяваме скоро всичко това да е зад тила ни. Искам да прикани всички хора да съблюдават законовите наставления, да бъдат рационални и да пазят себе си и околните си, тъй като както виждате, нищо обвързвано с вируса не е строго дефинирано и никой не е застрахован. Благодарна съм на почитателите си за цялата угриженост и благопожелания за скорошно излекуване! Желая ви здраве!
Ваша Галена
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР