Фолк звездата Деси Слава не успя да достигне големия финал

...
Фолк звездата Деси Слава не успя да достигне големия финал
Коментари Харесай

Пак прецакаха Деси Слава

Фолк звездата Деси Слава не съумя да доближи огромния край на "Маскираният артист " макар солидната си войска от почитатели, които са я подкрепяли до последно, с цел да може да стигне до края на шоуто. Певицата смъкна маската на Макарона, облик който от дълго време беше изобличен от фенове и панелистите на шоуто, само че едвам предходната вечер получиха публично удостоверение на догатката си. Уви, Деси има горчив опит от участията си в риалити формати, като емблематичен е казусът с "ВИП Брадър ", където успеха й ненадейно бе отмъкната от дамата на брадъра Здравко Василев - Христина. Тогава почитателите на формата всеобщо избухнаха, че шоуто за звезди е нагласено.



Снощи Деси се показа ослепително с частите на Aerosmith - I Don't Want To Miss A Thing и Hurts на Кристина Агилера, само че генерално беше решено да не продължи на огромния край. Феновете на фолк дивата заподозряха настройка в тази обстановка, като считат, че задачата на продуцентите е на огромния край да бъде изпратен индивида на Слави Трифонов - Невена Цонева-Булката, която е дамата на музиканта от Ку-Ку Бенд Венелин Венков. "Какви почитатели има това момиче, с цел да му се даде подтик напред при гласуването?! ", чудят се някои. "Феновете на попфолка и Деси Слава са задоволително, с цел да бъде Макарона последната свалена маска, само че нечии схеми щяха да бъдат комплицирани ", цъкаха други.



Хищницата и Булката ще оспорвват първото място, като най-вероятно успеха ще бъде дадена на Невена Цонева, която се крие под розовия костюм.

Хищницата, за която се твърди, че е победителката от "Х-Фактор " Християна Лоизу пък също е доближена до Маги Халваджиян, а самия факт, че досега се води един от най-мистичните облици, също бетонира мястото й до края на "Маскираният артист ".

Може би най-неясно е коя е Баба Яга и това значително й предопредели заслуженото финално място, само че дали ще смъкна маската последна, ще стане ясно още идната събота, когато е гранд финала. До тогава залозите са 50/50 Боби Турбото или Христо Гърбев.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР