Фолк ветеранката Нелина поде война с бившите си продуценти по

...
Фолк ветеранката Нелина поде война с бившите си продуценти по
Коментари Харесай

Нелина поде война с Пайнер

Фолк ветеранката Нелина поде война с някогашните си продуценти по образеца на по-младата си колежка Андреа и наборката си Рени преди време. Практиката демонстрира, че всяка втора, която напуща "Пайнер " не пропуща да ги засегне в последвалите си изявленията. Какъв в действителност е огромният проблем или всичко е въпрос на его? Ето отговорите от името на изпълнителката, известна и с фолклорните си песни.

На въпроса какви заключения е направила след раздялата, Нелина заключава пред в. "България Днес ": "Когато работите при някого, знаете, че нямате цялостната независимост да вършиме каквото и когато решите. На моменти ми е куцало, когато са ми прибирали песни, които съм желала да върша. Доста песни са ми прибирали, а в никакъв случай не са ми предложили песни, както съм чувала за доста други колежки, и след това те са се превръщали в шлагери. Ето това ме е боляло най-вече. За рекламните материали също никой не се е съветвал с мен и да попита - харесва ли ти, по какъв начин искаш да бъде. В огромна компания нещата малко се размиват. А пък хората, когато си взимат албум и го слушат, считат, че продуктът е изработен само от самия реализатор ".

След раздялата с димитровградската империя, Нелина не крие, че се усеща най-сетне свободен актьор. "Едни от най-хубавите мигове на сцената са тези с дуетите, а когато бях в "Пайнер ", нямах тази опция да върша дуети когато и с който желая. Сега си давам сметка за свободата, която имам, и се любувам на най-много ", безапелационна е тя. Това е най-малкия образец за комфорта, който получава с днешна дата.

"Ето, в този момент да вземем за пример имах дупка в календара неотдавна и си споделих, че е време да си направя нова фотосесия, за която се поканвам от много време. Направихме и два типа нови календари с мен, хората толкоз доста ги харесват и всеобщо ги поръчват. Сега всички рекламни материали минават през ръцете ми, аз съм ги одобрила и това е 100% същинската Нелина. Мисля, че тази стъпка беше за положително. Човек би трябвало да рискува, да трансформира нещата, когато към този момент му омръзне и усети, че тъпче на едно място ", изяснява в изявление за вестник "България Днес " фолклорната дива.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР