Фолк певицата Теди Александсрова нагорещи социалните мрежи с провокативни кадри,

...
Фолк певицата Теди Александсрова нагорещи социалните мрежи с провокативни кадри,
Коментари Харесай

Теди Александрова съблазнява от басейна след раздялата с Емрах Стораро

Фолк певицата Теди Александсрова нагорещи обществените мрежи с провокативни фрагменти, на които театралничи в изрязан бански, потопена в басейна. Горещите фрагменти провокираха сърцетуптене на нейните почитатели от мъжки пол. В хотела по време на фотосите също се събрала аудитория, която не могла да отлепи взор от голата плът на Теди.

От година не сме виждали изпълнителката на шлагера " Автомата " да се снима в сходни провокативни фотосесии. Оказа се, че е имала основателна причина по тази причина, а точно мъчителна ревнивост на Емрах Стораро, с който до неотдавна беше във връзка.

Припомняме, че Теди реши да постави завършек на тази мъчителна връзка, която през цялото време миришеше на неуспех. По всичко проличава, че певицата не ближе любовни рани, а се радва оптимално на свободата си и топлите летни дни. А почитатели не стопират да я засипват с похвали по отношение на външния ѝ тип и безупречната фигура, която показва на фрагментите.

Преди седмица Теди показа дуета си с Емануела, в който и двете чалга звезди демонстрират гола плът, поради което видеото се трансформира в обичано на техни фенове от мъжки пол.

Очевидци издават, че постоянно засичат Теди Александрова в региона на Слънчев бряг и Свети власт, където е отседнала през последните седмици. Позиционирала се е край морския бряг, защото участията ѝ през лятото са най-вече на морето и по този метод си икономисва пътуването от столицата, написа show.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР