Фолк певицата Татяна сбъдна поредната си мечта – вече живее

...
Фолк певицата Татяна сбъдна поредната си мечта – вече живее
Коментари Харесай

Татяна се нанесе в нов дом в един от най-луксозните и скъпарски комплекси в София

Фолк певицата Татяна сбъдна следващата си фантазия – към този момент живее в София – нещо, което от дълго време се канила да направи, разбра HotArena.

Отлагала е, защото изчаквала най-подходящия миг, с цел да я осъществя – синът й да приключи и да поеме по своя път.

Много съм щастлива, усещам се прелестно в столицата. Динамичният и забързан живот тук изцяло дава отговор на моята дейна и спортна натура. Затова да се изместя в по-голям град, за мен не бе обвързвано с терзания или стрес. А и човек е там, където се усеща най-добре “, споделя певицата за подхванатата смяна.

За певицата тази стъпка е била част и от опцията да продължава да се развива в професионален проект. След продуктивната и изпълнена с нови планове година тя е безапелационна, че огромният град носи още повече благоприятни условия, а и по този начин ще е по-близо до хората, с които работи – създатели, музиканти, режисьори.

Затова и дава обещание на своите многочислени фенове, че няма да ги разочарова, а в противен случай -  готви още доста изненади, с които ще ги зарадва в идващите месеци. Тази седмица за Татяна още веднъж е обвързвана с пътешестване. Клубните изяви на певицата ще я отведат до Благоевград на 15 ноември, а на 16-ти и до Свищов, само че по-късно тя още веднъж се връща в София, с цел да се отдаде на подготовката си за концерта „ 17 години телевизия Планета “ на 4 декември, написа planeta.tv.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР