Фолк певицата се похвали, че е родила първата си рожба.

...
Фолк певицата се похвали, че е родила първата си рожба.
Коментари Харесай

Честито! Фолк певицата Магда роди! Ето какво е бебето+ как го кръсти:


Фолк певицата се похвали, че е родила първата си рожба. Тя до последно не знаеше какъв пол ще е бебето, защото било с тил и не се виждало на видеозона. Затова и изпълнителката на „ Пайнер “ не купила нищо авансово.

Бебето е момиченце, а щастливите родители са решили да го кръстят Никол. Бебето тежи 3, 1 кг и с височина 46 см.

34- годишната фолкаджийка е родила със секцио поради тежка травма на таза, която получила след рухване от АТВ преди години.
Магда с приятеля си Влади
Приятелят на Магда бил неразделно до нея в родилната зала, което се случва много рядко, разкриват от болница „ Света София “, където певицата избрала за раждането.
Тя и бащата на детето – бургаски предприемач, са дружно от три години. Фолкаджийката признава, че връзката им не била по никакъв начин лека. Но, в последна сметка, намерили салдото и решили да основат семейство.

Магда се похвали с лека бременност. Дори до шестия месец продължаваше да върви на фитнес, както и по участия.

Фолк певицата нашумя преди години с връзката си със скандалния предприемач и лобист Красимир Иванов – Красьо Черния. Двамата бяха дружно доста време, само че той по този начин и не поискал да официализира връзката си с Магда. Тя неотдавна призна, че през последните три години нито го е виждала, нито го е чувала.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР