Фолк певицата Роксана проговори за първи път за най-тежките моменти

...
Фолк певицата Роксана проговори за първи път за най-тежките моменти
Коментари Харесай

Роксана с разтърсващо признание: Щях да загубя втория си син!

Фолк певицата Роксана проговори за първи път за най-тежките моменти в живота си , разбра HotArena .

Става въпрос за втората й бременност , която беше преди повече от две години. Когато била на прегледи при започване на бременността, лекарите изрично й забранили да пее.

Гинеколожката й обяснила, че се намира в рискова възраст над 35 години и в случай че продължава да обикаля кръчмите, има доста огромен късмет да загуби бебето. Певицата послушала докторката, само че стоенето у дома се отразило извънредно зле на душeвността й. 

" Откъснах се от средата си, стопирах да пея. Чувствах се доста зле, безпределно самотна ", споделя Роксана. През всички 9 месеца тя не съумяла да изпита щастието от трепетното очакване, а била непрестанно нервна и се разстройвала от всичко. Допълнително я натоварвал фактът, че за целия интервал не съумяла да изкара никакви пари. 

Категоричната възбрана да се явява по сватби и кръщенета съществено секнала финансовите приходи в фамилията, В този миг и куп от сякаш положителните й другари се отдръпнали. " На доста хора съм пособия с пари. Винаги съм била великодушна. Когато обаче стопирах да пея, към този момент нямаше по какъв начин да разпределям. И доста хора се отдръпнаха ", оплака се певицата, написа Галерия. 

След появяването на дребния Александър на 1 август 2017 година певицата за малко съумяла да се стабилизира душевен и прочувствено. Щом прегърнала бебето, не запомнила за всички несгоди, до момента в който не я обхванала следродилна меланхолия. Ромската звезда се чувствала дебела и грозна, упреквала мъжа си, че не я обича и глези задоволително , втълпявала си, че не може да пее и плачела от най-малкото нещо. 

За да излезе от рецесията, Роксана взела коренно решение да се върне на работа. И още на деветия ден след раждането хванала микрофона. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР