Фолк певицата разкри, че новият мъж в живота й е

...
Фолк певицата разкри, че новият мъж в живота й е
Коментари Харесай

Новият на Емилия със слаб ангел като Коко Динев! Вижте харема му – СНИМКИ:


Фолк певицата разкри, че новият мъж в живота й е сирийският предприемач Жорж Башур. За него досега не се знаеха доста неща, като се изключи че преди време беше разследван за съмнителни имотни покупко-продажби.

След признанието на фолк певицата за връзката им, обаче станаха известни много пикантни обстоятелства и за персоналния му живот.

Оказва се, че сирийският милионер е привикнал да върти по няколко дами на един път. Докато бил женен за красива рускиня, той си имал мини- харем. Любовните му афери са известния на цяла София. А последната му настояща държанка била миската със противоречива популярност Галена Димова. Нещо повече! Говори се, че той към момента я издържал, макар връзката си с Емилия.
Жорж Башур и някогашната му съпруга
Димова пък нямала желание елементарно да се откаже от спонсора си и да го преотстъпи на друга. Жалкото е, че Емилия очевидно още веднъж не е случила на мъж и ще би трябвало да търпи още един коцкар, откакто таман се отърва от някогашния си Коко Динев.

Фолк дивата била наясно със слабия ангел на сириеца, само че била сигурна, че поради нея, той ще се откаже от навика си да хойка по дами. Певицата призна, че двамата с Жорж Башур се познават от дълго време. Но любовта им се възпламенила след раздялата й с Коко Динев преди година.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР