Фолк певицата Райна за първи път показа кое е новото

...
Фолк певицата Райна за първи път показа кое е новото
Коментари Харесай

Райна заби ММА боец

Фолк певицата Райна за първи път сподели кое е новото й гадже. След като с години криеше мъжете си, изпълнителката най-накрая сподели индивида до себе си, видя HotArena .

Изпълнителката е щастливо влюбена в ММА боеца Валери Тюлеков. И въпреки към момента да не е признала обществено за връзките им, той свободно пуска техни общи фотоси, предупреждавайки евентуалните ухажори, че певицата е към този момент заета.

Изглежда, че Райна, като доста свои колежки също си пада по по-млади мъже. И по никакъв начин не се тормози, че гаджето й е на 27 години, до момента в който тя самата към този момент е на 37.

За гаджето й се знае единствено, че е някогашен боксьор и балкански първенец. Към днешна дата се занимава с известните смесени бойни изкуства—ММА, написа " Труд ".

Последната обществена връзка на певицата бе с сътрудника й Константин. Но след раздялата им той се ожени и сътвори семейство с друга жена.

Райна въпреки това все удряше на камък в любовта. Често пъти името й бе свързвано с танцьори от разнообразни риалити формати, в които и тя участваше, само че певицата по този начин и не удостовери, че е имала освен това от професионални връзки с тях.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР