Фолк певицата Райна се фука с дупара като на Ким

...
Фолк певицата Райна се фука с дупара като на Ким
Коментари Харесай

Райна показа яка дупара

Фолк певицата Райна се фука с дупара като на Ким Кардашиян. Миньончето от Сандански, което до неотдавна демонстрираше единствено къде обича да почива, си направи дръзка фотосесия, на която се фука с яка дупара, написа HotArena.

103 000 / 24 horas #me #videoclip #youtube #bicicleta #cute #love #amor #color #sweety #frutas #lafrutaprohibida Tengo ganas de un cambio de aíres...

A post shared by RAINA (@raina_terziyska) on Jan 9, 2018 at 10:16am PST

За първи път от години Райна лъсна на разголени фотоси, на които ясно се виждат обилните й задни елементи. С нищожен бански, певицата не оставя нищо за въображението на почитателите си.

Todo lo que nunca nos dijimos “ Здравей, Любов! Тази Коледа не си те пожелах. Преди постоянно го правех. Вече стопирах. Няма те, Любов. Не знам дали въобще съществуваш. Не знам дали сме те измислили, с цел да облечем с теб щастието. Не знам дали сме те измислили, с цел да се усещаме по-малко сами, по-малко самотни. Изморих се да те диря, Любов. Изморих се да те желая. Може би диря на неправилните места. Не знам, Любов! Мислех, че тези ръце, които ме прегръщаха, в никакъв случай няма да ме пуснат. И освен, че ме пуснаха...Мислех, че тези думи, които не спираха да се изписват зад дребната зелена светлина на телефона ми, споделят истината. Мислех, че си ти, Любов. Не, не споделяха истината. Носеха единствено илюзия. Мислех, че тези очи, които ме пронизваха и ме караха да чувствам пеперуди в стомаха, в никакъв случай няма да желаят да спрат да ме гледат. Но още веднъж не беше ти, Любов. Мислех, че тези целувки, които обсипваха тялото ми като неистово предпочитание за топлота и деликатност, си ти, Любов. Не, те прегаряха още преди да е пристигнал изгрева и до момента в който ми поръчваха такси да се прибера. Сама, Любов. Онези ръце, тези очи, тези думи, тези целувки... те в никакъв случай не станаха тези ръце, тези очи, тези думи, тези целувки. Останаха някъде там зад заключени порти, зад студени стени, зад заключени сърца, зад студени ръце... Май и другите стопираха да те търсят, Любов. Сигурност, боязън, суетност, самодостатъчност. Заменяме те с тях, с цел да няма болежка, с цел да няма очакване, с цел да няма отчаяние. Предпочитаме краткотрайната пристрастеност пред обещанието за Любов. Никой към този момент не те желае, Любов. И аз към този момент не те желая. Ще стъпвам по ледените парчета на сърцето си, ще не преставам да му не разрешавам да обича, ще го групирам в чашите вино и ще го изпивам. На екс. За да не те търси и то, Любов. " #me #tumala #olvidasipuedes #tumalasuerte #brava #loba #malisima #fiera #rabia #prontollegaraeldiademisuerte #teodio #red #NTQ #NTE #fuckyou

A post shared by RAINA (@raina_terziyska) on Dec 26, 2017 at 8:00am PST

Почитателите й означават, че Райна очевидно е спряла с усилените тренировки във фитнеса и се е запуснала. „ Всички желаят да имат задните елементи на Ким Кардашиян и Джей Ло. Райна да не остане по-назад. Преди пък беше кожа и кости”, подмятат във връзка на новия й клип в мрежата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР