Фолк певицата Райна постави рекорд в бранша — 25 полета

...
Фолк певицата Райна постави рекорд в бранша — 25 полета
Коментари Харесай

Райна не слиза от самолета

Фолк певицата Райна сложи връх в сектора — 25 полета за 30 дни. Изпълнителката безусловно не слизаше от самолета по време на пътуването си до Съединени американски щати и Канада, където имаше турне, научи HotArena .

Рекордното достижение на пилето на поп фолка е записано като най-забележително за сектора. По време на едномесечната си обиколка Райна е непрекъснато в придвижване и незабавно след концерт тръгвала към идната дестинация, написа „ Телеграф ”.

Въпреки натоварения си график, Райна е доста надалеч от международния връх за най-вече полети рамките на 1 месец–135 пъти. Той е реализиран от американеца Марк Малкоф за интервала от 1 до 30 юни. Заедно с него са пътували брачната половинка му и представител на Гинес, който е удостоверил върховото достижение.

Райна може и да не е летяла толкоз доста, само че и нейните пътувания не са малко. В момента певицата си почива в родния Сандански и много време напред е освободила програмата си, с цел да се възвърне.

Всичките й 12 концерта са включвали 3-часови осъществявания с най-големите й шлагери, както и обичани национални песни от нейния репертоар.

„ Много бях щастлива да видя, че хората, които са идвали на концертите ми през 2012 и 2016 още веднъж бяха част и от това мое турне. Мно се надявам през 2020 година още веднъж да направя един тур в Америка.

Организацията беше доста добра. Хората, които ме поканиха бяха доста благи. Публиката ми беше супер радостна и всичко това ме накара да се усещам същински щастлива, даже ми се оставаше още малко.

Но към този момент имам концерти в България, даже откакто се върнах, незабавно трябваше да пея в Свиленград.

Сега към този момент програмата ми е цялостна до края на август. Така че се приписвам на работа, на записи, на нови песни и оставя пътуванията за малко по-нататък ”, разкрива още Райна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР