Фолк певицата Преслава отиде на плаж въпреки напредналата си бременност.

...
Фолк певицата Преслава отиде на плаж въпреки напредналата си бременност.
Коментари Харесай

Преслава играе карти на плажа с охрана

Фолк певицата Преслава отиде на плаж макар напредналата си бременност. Всеки миг звездата би трябвало да роди, само че това въобще не я тормози и тя не се лишава от развлечения, видя HotNews.bg. Пайнерката се появи на плажа на една от обичаните резиденции на Тодор Живков - "Перла " в Приморско.

Изпълнителката дойде в компанията на обичания си Павел, с тях бяха и двама мъжаги, които ги охраняваха. Освен тях бе видяна и сестрата на певицата Ивелина, както и стара дама. Докато отмаряха на един от най-красивите ни плажове, огромната компания разцъка игри с карти. Преси, която е в деветия месец, се криеше от слънцето под чадъра, облечена в черни плажни одежди.



Направи усещане също, че Преслава се държеше извънредно земно с личния състав на Перла Бийч. Дори певицата сама отсервира чашите от напитките, които бяха консумирали. В съседство до добричлийката бе видяна и екзотичният модел и танцьор Ашли Кейн, която помним от риалити формата "Мис България ". 2-годишният й наследник Райън притегли вниманието на фолк звездата и тя доброволно направи леки сухи тренировки, директно преди да гушне личната рожба. Певица номер 1 се чака да роди до броени дни, разбра още HotNews.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР