Фолк певицата Преслава май стяга сватба. Изпълнителката и любимият й

...
Фолк певицата Преслава май стяга сватба. Изпълнителката и любимият й
Коментари Харесай

Одобриха Павел за зет, с Преслава стягат сватба

Фолк певицата Преслава май стяга женитба. Изпълнителката и обичаният й Павел преди дни отпътуваха за Дубай, откакто певицата го показа на родата.

Фолк звездата и гаджето й не стопират да пътуват, само че освен в България, а и в чужбина. След като прекараха Нова година в Тайланд, в този момент певицата духна за Дубай и даже показа фотоси от там, с цел да зарадва почитателите с фрагменти от слънчевите арабски плажове.

Преди обаче да се отдаде на подобаващ релакс, Преслава се отби до Добрич с обичания си Павел. Певицата го срещнала с родителите си като даже обсъждали женитба.

Тъста и тъщата доста харесали бъдещия си шурей. И двамата били очаровани по какъв начин се грижи за щерка им, написа " Телеграф ".

Дати и месеци не са обсъждани съответно, само че очевидно този път певицата е уверена, че е разкрила верния мъж за себе си. Самата фолк звезда не счита да се впуска в детайлности за персоналния си живот и е дискретна по отношение на бъдещето на връзката си.

Но почитателите й несъмнено чуват сватбени камбани.

На сходно мнение са и някои от колежките на певицата. В последните дни Преслава е зарязала работата, за сметка на множеството почивки.

Певицата е известна като същински работохолик и не се спираше да обикаля по участия. Към днешна дата фолк звездата избира да отдъхва, вместо да се товари с многочислени участия.

Що се отнася до обичания й Павел, младокът не крие, че е вманиачен по певицата. Той я води по екскурзии из Рила, а дружно покориха даже няколко планински върха.

След Нова година двамата отидоха до Дубай, където с жива връзка, Преслава показа фрагменти от топлите плажове на емирството. Нищо чудно скоро да чуем, че също така певицата е избирала и сватбена рокля, до момента в който е била там.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР