Фолк певицата Преслава лично е звъннала на колежката си Галена

...
Фолк певицата Преслава лично е звъннала на колежката си Галена
Коментари Харесай

Преслава се обади лично на Галена

Фолк певицата Преслава персонално е звъннала на колежката си Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и, която е болна от ковид. Изпълнителката се обадила на някогашната си най-хубава другарка, с цел да я поддържа и да й пожелае скорошно излекуване, написа "България през днешния ден ".

Както е известно, Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и се оказа инфектирана от вируса и сега се лекува вкъщи. Повечето й сътрудници я поздрави в обществените мрежи, само че Преслава избра да не го прави, с което сътвори усещане, че е отсвирила дефинитивно някогашната си съквартирантка.

Галена и дребният ѝ наследник са с ковид

Вместо това певицата персонално й е звъннала, с цел да се поинтересува от положението й и да й пожелае скорошно излекуване. Както би направила една същинска другарка.

„ Аз потърсих Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и още преди няколко дни! Предпочетох да я чуя персонално и да знам по какъв начин е, вместо да оставя едно „ оздравявай бързо “ в Инстаграм “, показа тя в обществените мрежи.

И дефинитивно затвори устите на всички свои зложелатели.

Браво за благия жест и че е преодоляла себе си.

Слух вбеси Преслава
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР