Фолк певицата Преслава, която преди около година роди дъщеря на

...
Фолк певицата Преслава, която преди около година роди дъщеря на
Коментари Харесай

Жалко! Павел на Преслава й КРЪШКА със салонна управителка от 2 месеца! Всички знаят, само певицата - не

Фолк певицата Преслава, която преди към година роди щерка на любиммия си Павел, не допуска, че той я мами редовно, научи HotArena.

В нощния живот на столицата нищо не остава прикрито – приказва се, че той си има държанка, която е салонна шефка на известна столична дискотека.

Бизнесменът напълно го е блъснал през пръсти и не се стопира макар дребната Паола. И до момента в който фолк звездата се чуди по какъв начин да съчетава изявите си с грижите за детето, той очевидно е ангажиран с по-интересни занимания. Отношенията сред двамата към момента са видимо положителни, а Преслава не подозира какво се случва, откакто той излезе от общия им дом, писа „ Галерия “.

Певицата вярвала, че най-накрая е намерила любовта и я чака безоблачно благополучие. Тя не давала ухо на изказванията, че той върти свалки вечер, и „ еднодневките “, които биха могли да му завъртят главата, не я тормозили.

Тръпката сред баровеца и шефката на заведението обаче се задържала към този момент втори месец, което си е сериозна причина за проблеми.

Според околните на Преслава, тя и Павел нямат огромно бъдеще, без значение, че имат дете. Двамата нямат подписан брак и към този момент разчитат на взаимно общуване. Този факт подсказал на майката на брюнетката, че мъжът до нея едва ли е от най-отговорните, щом още не е изискал ръката на добричлийката и не е подготвен да се врече във честност.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР