Фолк певицата Мария призна, че мъжът й е фен на

...
Фолк певицата Мария призна, че мъжът й е фен на
Коментари Харесай

Мъжът Мара Отварачката джигит на пътя

Фолк певицата Мария призна, че мъжът й е почитател на мощните возила и високите скорости.

“Аз обичам красивите неща, това е несъмнено. И бързите коли ги одобрявам, само че в действителност това е нещо, което харесва и обича моят брачен партньор. Бензинът му е в кръвта, обожава бързите коли. Всеки има някакво занимание, неговото е това ” – сподели миньончето на фолка и не скри, че брачният партньор й е джигит на пътя.

В началото на връзката им Мария си мислела, че той няма с какво да я изненада във връзка с шофиране, защото повече от 23 години все е на път поради специалността си. Само че още първия път, в който оставила Мирослав да ръководи автомобила, с който пътували, сексапилното миньонче много се стреснало. Застопорила крайници и залепила ръце за тавана.

„ Бях като някой паяк из колата, не можех да си намеря място ”, показа Мария през смях. С времето привикнала и се чувствала спокойна даже когато Мирослав вдигнел внезапно скоростта. Даже към този момент се шегували по тематиката. Тя казвала, че му е навигатор и диджей, а пък той все й отвръщал, че е по този начин до пет минути, тъй като по-късно заспивала. „ Вече както и да кара, дремя си, привикнала съм, изключително пък децата, нашите, доста се радват ”, изцепи се Отварачката.



След като започва още веднъж кариерата си тя е щастлива и удовлетворена от многочислените си срещи с почитателите. Мъжът й пък въобще не ревнувал от близостта й с тях.

“Моята половинка е последният човек, който може да ревнува на света. Аз не му давам мотиви за това. Това е специалност. Професията не трябва да бъде мотив за ревнивост.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР