Фолк певицата Мария призна, че е живяла в затвор, докато

...
Фолк певицата Мария призна, че е живяла в затвор, докато
Коментари Харесай

Мария се изповяда и направи скандални разкрития за проваления й брак с Гущеров

Фолк певицата Мария призна, че е живяла в затвор, до момента в който е била брачна половинка на Християн Гущеров. Както е известно двамата са в развой на бракоразвод.

" Разминахме се...Може би дългата пауза, която започнах по отношение на пеенето, не беше добра концепция. След това динамичността, срещите с повече хора, ми върнаха интереса към живота, към приятелите. Твърде доста ограничения поставях за самата себе си като човек, с цел да вардя и да обгрижвам нашия свят ", призна Мария.

Тя си дала сметка, че не е нужно да слага подобен неверен модел за началото на една връзка. Тъй като първоначално влюбените постоянно са си себедостатъчни, постоянно имат потребност от това да бъдат единствено двамата, да употребяват себе си чисто физически, и като страст, и като време, искаш всичко да дадеш и всичко да вземеш. Но този интервал би трябвало да бъде уравновесен и човек не би трябвало да прекъсва връзката си с приятелите и със света.

Мария споделя, че вследствие на това ограничение е изстинала към брачна половинка си и в един миг ѝ се е приискало да си поживее, да излиза с приятелки, да отиде на дамско празненство, да си приказват чисто женски неща.

" Докато бях с Християн не можех да върша това. Никога не съм имала това право или тази опция. Нормалните хора го вършат, с цел да може вечер да има какво да си споделят с обичания човек. Всеки би трябвало да има своето време, другояче в един миг от това задушаване идва краят. Това е моето мнение. Говоря за моята връзка и за моето чувство на нещата ", сподели още певицата пред ведомствената телевизия на " Пайнер ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР