Фолк певицата Мария няма да отбележи празника на любовта с

...
Фолк певицата Мария няма да отбележи празника на любовта с
Коментари Харесай

Мария сам самичка на Свети Валентин

Фолк певицата Мария няма да означи празника на любовта с половинката си - старозагорски предприемач, тъй като той е избрал да бъде със фамилията си. Между двамата има спогодба да се виждат само през почивните дни, а през седмицата Мария да си е в София. Понеже Свети Валентин е през днешния ден в сряда, двамата ще се радват един на различен от разстояние, написа в. "България през днешния ден ".

Певицата доста тежко приела новината, че ще е сама на 14 февруари, и по тази причина решила да запълни празнината с доста работа. Мария ще пее в известна столична дискотека, където ще бъде в компанията на разгорещени студенти, само че не и на възлюбения си.

След формалната си разлъка с младия милионер Християн Гущеров изпълнителката се лута в търсене на любовта и не може да се откри при един мъж. Мария даже правеше опити да се върне при някогашния си брачен партньор, само че той по този начин и не се съгласи да я одобри назад в живота и дома си, защото не беше склонен с метода ѝ на живот - живот по нощните заведения, разголвания пред непознати мъже и постоянно неявяване от у дома.

Сега Мария продължава с този метод на живот без някой да я стопира, само че няма при кого да остане за празника на влюбените. Затова взела решения, че в случай че има доста работа, няма да мисли за проблемите си в персоналния си живот. Тъгата в настроението на Мария през последните дни се усеща от последните ѝ изявления в обществените мрежи. Тя си пуска фотоси, на които е без грим и наподобява като че ли гледа в нищото. Вероятно по този начин изпълнителката загатва, че е тъжна, че няма да си има човек до себе си за Свети Валентин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР