Фолк певицата Мария, която отново е в отбора на свободните

...
Фолк певицата Мария, която отново е в отбора на свободните
Коментари Харесай

Мария: Омръзна ми да бъда съпруга!

Фолк певицата Мария, която още веднъж е в тима на свободните дами, след развода си с предприемача Християн Гущеров описа за неволите си като уединен родител и новият човек в живота й.

В изявление за списание „ LoveStyle “ миньончето призна, че няма никакъв разговор с някогашния си брачен партньор, който неотдавна се врече във честност на плеймейтката Светлана Василева. „ Колкото аз да желая, това зависи от двамата “, съобщи изпълнителката на „ Чувал ли си за такива “. Тя призна, че и с бащата на Марая мъчно е намерила общ език.

Мъжете заявяват едно, когато са с даден човек, а като си тръгнат, ситуацията става напълно друго.

Разбира се, това е тяхно право. Никакви искания не съм имала. Даже и автомобилът, който ми беше подарък, до момента в който бях брачна половинка на Христиан, той си го взе. Да не приказваме за други материални облаги! Не мога да нарека това държание отговорно и правилно “, с мъка призна Мария.

Тя е минала през сложен интервал в живота, който обаче е преборила „ без непозната интервенция “, единствено с помощта на „ мощния ми темперамент “. „ Бях се предала в последните шест месеца.

Последните две години пребивавам в някакъв безпорядък, непрекъснато влизам от един филм в различен и това даде своите последици.

Имах възприятието, че в никакъв случай няма да мога да се спася от положението, в което бях изпаднала “, разкри певицата и означи, че е претърпяла както вътрешна по този начин и външна трансформация. След тази смяна е съумяла да откри и нов сателит в живота, само че той не живее в Англия както се спряга в общественото пространство. Имала е връзки с подобен мъж, само че ги е прекратила и в този момент се радва на обич без трудностите на раязстоянието. Още не живеят дружно, тъй като й е забавно да са единствено гаджета. „ Омръзна ми да бъда брачна половинка!”, съобщи Мария.

източник: monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР