Фолк певицата Мария има нов любовник, издават отлично осведомени източници,

...
Фолк певицата Мария има нов любовник, издават отлично осведомени източници,
Коментари Харесай

Мара Отварачката спи с Десподов

Фолк певицата Мария има нов ухажор, издават чудесно осведомени източници, представено от "Уикенд ".

Става въпрос за младия футболист Кирил Десподов, чиято звезда изгря в ЦСКА, а в този момент е част от австрийския тим Щурм (Грац). Двамата се срещнали на присъединяване на чалга дивата и сега поддържат дискретни интимни връзки.

Запознати настояват, че палавата Мария, известна с прякора Отварачката, има и различен мъж – богат предприемач, който е и неин формален спонсор. С 14 години по-младия от нея футболист единствено се забавлявала, а и той въобще не държал връзката им да става обществена. Заради професионалните задължения на спортиста зад граница не се виждали постоянно, само че пък по време на срещите им тръпката била огромна, споделила изпълнителката пред свои доста близки приятелки.

След развода си с Християн Гущеров Мария заобикаля да разкрива детайлности от персоналния си живот. За малко бе държанка на умрелия неотдавна зърнопроизводител Ангел Тенев - Свинаря, само че след това дирите на мъжете ѝ се изгубиха. Певицата и риалити звезда от "ВИП Брадър " не се задържа с никого, а най-дългата ѝ връзка бе с бащата на щерка ѝ – предприемача Димитър Андонов.

От друга страна, Кирил Десподов също се слави като плейбой и разбивач на женски сърца. През пролетта той се раздели с приятелката си Веселина Абаджиева – дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова. Тогава футболистът побърза да разгласи разлъката, като изтри всичките си общи фотоси с чаровната русокоска от профилите си в обществената мрежа.

В началото на годината се шушукаше, че спортистът има случка и с тийн звездата Гери-Никол зад тила на формалната си половинка. Според мълвата Кирил мачкал чаршафите с Яката дупара, полагайки големи старания изневярата му да не бъде разкрита. По това време певицата постоянно бе засичана на мачове на ЦСКА, а Веселина от ден на ден се съмнявала във верността на приятеля си. Накрая научила истината от доброжелатели и му била шута. Той пък не страдал дълго и сменил няколко любовници, измежду които и Мара Отварачката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР