Фолк певицата Кати, която на върха на славата слезе от

...
Фолк певицата Кати, която на върха на славата слезе от
Коментари Харесай

Кати: Нямам кмет за любовник!

Фолк певицата Кати, която на върха на славата слезе от сцената, с цел да гледа деца и семейство, изрично отхвърли слуховете, че има нова връзка, научи HotArena .

„ Нямам връзка с никакъв кмет, а в Петрич не съм стъпвала от над 10 години. Никога не съм поддържала контакт с политици. Освен това родния ми град е Брезник, а не Петрич ”, съобщи певицата.

Слуховете по адрес на дивата потеглиха неотдавна. Мълвата твърдеше, че Кати се срещнала с млад градоначалник сякаш около вадене на разрешителни от локалната община за разкриване на бутик.

„ Нямам никакъв бутик, нямам никакви магазини – нито в София, нито в Петрич! Никога не съм имала! ”, смее се очарователната русокоска.

Тя даже описа, че нейни познати й звънят, с цел да я питат къде са й магазините и да пазарят от тях. Но тя приема слуховете с възприятие за комизъм.

Иначе изпълнителката на „ Най-ми е добре ” и „ Волна пеперуда ” е удовлетворена, че към момента е обект на медийно внимание, въпреки и от години да не е на сцената.

През последните години тя се появява доста рядко в общественото пространство и то основно в компанията на щерка си Джули.

„ Тя е всичко за мен, на всички места сме дружно ”, разкрива още ретро звездата.

Докато момиченцето е на учебно заведение изпълнителката пък може да бъде забелязана в кафенетата, дружно със свои приятелки или по „ Витошка ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР