Фолк певицата Камелия се оказа истински хищник. Звездата от години

...
Фолк певицата Камелия се оказа истински хищник. Звездата от години
Коментари Харесай

Камелия сваля фенове по участия

Фолк певицата Камелия се оказа същински див звяр. Звездата от години е една от лъвиците в сектора и го потвърждава с всеки минал ден.

Изпълнителката бе хваната да се закача със свои почитатели, които докара до цялостен ужас с неприличните си оферти. 48-годишната певица е известна с буйния си манталитет и разюздано държание.

За следващ път тя сподели, че възрастта няма значение за нея и на едно от последните си участия даже насочи неприлични оферти на почитатели от мъжки пол.

Уж напористите младежи изгубиха мозъка и дума от дързостта на фолк певицата, която нееднократно е казвала, че в живота не би трябвало да има прекалено много ограничавания, написа в. "България през днешния ден ".

Изпълнителката бе облякла извънредно провокативна рокля, под която безусловно преливаше бюста й. Факт е, че певицата не е последовател на долното долни дрехи и не го носи доста постоянно.

Но без значение от провокативната й визия, никой не посмя да се качи при звездата. И макар нейните закачки, никой не посмя да одобри предизвикването й.

През годините Камелия нееднократно е сваляла млади момчета по участия. Певицата обаче признава, че го прави единствено за развлечение.

Повече от 20 години тя е вярна на приятеля си Цветин и се кълне, че единствено той има място в сърцето й.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР