Фолк певицата Кали се закача с Краси Радков. Изпълнителката се

...
Фолк певицата Кали се закача с Краси Радков. Изпълнителката се
Коментари Харесай

Кали се закача с Краси Радков: „Къде е батко?”

Фолк певицата Кали се закача с Краси Радков. Изпълнителката се пошегува с известния комедиант и неговия образ–Светослав Христов Христосков, като си пусна картинка в Инстаграм, съвсем като него, видя HotArena.


Певицата е известна с импровизациите си и на инат на рецензиите, че не й подхожда на годините, реши да се позабавлява. Кали показа фотография, в която е с големи уши и полицейска шапка, като не пропусна да напише изпод „ Ушев ”.

Феновете й обаче незабавно я съпоставиха с героя на Краси Радков и даже използваха паметната фраза „ Къде е батко? ”. А тя им върна в типичния си жанр, че е по-правилно да питат „ Абе, къде е кака? ”.

Шегите на Кали станаха мотив да се заприказва, че певицата като нищо може да измести Радков от сцената, изключително като комедиант. Но е по-вероятно да ги забележим дружно на присъединяване, защото изпълнителката е добра другарка с артиста, написа " България през днешния ден ".

Кали е известна с навика си да импровизира и то освен във връзка с музиката. Изпълнителката постоянно се забавлява да извършва и разнообразни скечове по концерти или по участия из клубовете.

Напоследък се изявява и в обществените мрежи, където геният й не остава прикрит. И макар упреците, че се вдетинява, Кали е безапелационна, че не я интересува какво мислят другите.

„ Все ми е тая какво ще кажат хората. Заради непознатото мнение няма да пребивавам в неистина ”, безапелационна е певицата.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР