Фолк певицата Кали се преквалифицира от изпълнител в специалист по

...
Фолк певицата Кали се преквалифицира от изпълнител в специалист по
Коментари Харесай

Кали заряза фолка, търгува с валута

Фолк певицата Кали се преквалифицира от реализатор в експерт по валутна търговия. Изпълнителката се занимава с онлайн търговия на валутните пазари и даже изкара обучителен курс по специалността, научи HotArena.

Звездата решила да смени специалността си и до момента в който е под карантина съумяла да проработи някой лев. Засега се оправя много сполучливо и даже разкрива част от тайните си, написа „ Галерия ”.

Изпълнителката на „ 4-4-2 ” признава още, че преди вируса сънувала сън, който й подсказал, че нещо извънредно ще сполети планетата. Тя видяла по какъв начин черни плочи покриват цялото небе и помислила, че извънземни идват да убият човечеството.

„ Имах решение по какъв начин да се спасим–да разпънем над главите си бели чаршафи, тъй като бялото символизира духовенството. Не можаха обаче всички да се спасят ”, споделя Кали.
След това видението й траяло и тя се озовала на място, което й напомняло на Шотландия–навсякъде зеленина и хълмове. На всеки рид имало единствено по една къща и хората били доста отдалечени един от различен.

Тя се зачудила за какво е по този начин и тогава глас й споделил „ Защото вие така и така не поддържате връзка между тях. Използвате единствено телефоните си и нямате потребност един от различен ”, обяснил мистериозният глас.

Така сънят на Кали завършил. Според нейните тълкувания, видението изцяло дава отговор на събитията през днешния ден и обществената изолираност, в която светът изпадна.
И въпреки множеството й близки да не виждат символика в съня й, Кали е уверена, че той не е инцидентен и е предвещавал насилствената разлъка сред хората и другарство най-вече с технологиите.

Що се отнася до работата, за разлика от множеството си колежки, певицата въобще не се оплаква от карантината. И нощните заведения не й липсват изключително.

„ Чувствам се отлично, тъй като в този момент имам опция да се огледам и да видя какви са взаимоотношенията ми с децата, с околните ми ”, признава певицата.

Освен това тя не стопира да работи, въпреки и не в музикалния бизнес. Наскоро приключила курс по трейдване (Търговия с валута), който й подарило сегашното й гадже. И сега навлиза в дълбоките води на валутната търговия.

„ Успяват единствено тези, които могат да се трансформират. В трейдването би трябвало да следиш по какъв начин се движат пазарите, какви са настроенията на „ огромните риби ”, споделя секрети от занаята певицата.

В новото й начинание се е присъединил и най-големият й наследник Георги. Момчето живее в Лондон, където обаче работи, а не учи.

И откакто по през целия ден се поти на градежите, щом се прибере учи съветски и рисува. „ Защото той към този момент знае цената на еврото и че никой не ти е задължен ”, споделя още Кали.
Певицата призна и още нещо. Година след раздялата с мъжа си Владо, тя има нов мъж в живота си, който е по-млад от нея.

„ Какво значение има възрастта сред двама души? Какво му е неприятното да си имам младо гадже? Значи за мъжете може, само че за мен–не.

Когато намериш човек, с който можеш да си приказваш и да се чувстваш добре, годините нямат никакво значение ”, оправдава актуалната си спекулация изпълнителката.

За новата връзка на Кали се заприказва след раздялата с третия й мъж, а точно той разкри, че певицата се утешава с много по-млад мъж, след него.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР