Фолк певицата Кали разголи душата си пред Венета Райкова и

...
Фолк певицата Кали разголи душата си пред Венета Райкова и
Коментари Харесай

Кали: Бившият ме наричаше к.рва

Фолк певицата Кали разголи душата си пред Венета Райкова и призна аргументите за раздялата с последния мъж в живота си Влади. Тя бе безапелационна, че се усеща смазана след неуспеха на третата й подред сериозна връзка с мъж, от които има и наследник Александър. Кали бе задоволително откровена като съобщи, че 6 години е лъгала и себе си, и публиката си, като е обяснявала, че ще усеща щастлива с Влади.



Той обаче бил буквоядец, който не разбирал необятно скроената Кали и я съсипвал със забележки по всевъзможни поводи-от срещата с приятелки до яденето на шоколад заран. Бившата й половинка си разрешавал да я назовава „ к.рва”, призна Кали, която бе безапелационна, че работата й изисква да флиртува с публиката. Бащата на Александър се пробвал да се меси и в работата на някогашната си и й давал препоръки по какъв начин да подрежда песните си по време на участия.

Освен това той не могъл да одобри до дъно другите две деца на Кали. „ Аз не обичах Влади, аз го обожавах”, призна още певицата, която обаче не желала да продължава да живее в неистина.
Кали напомни още, че като дребна е била очевидец на домашното принуждение, което татко й упражнявал върху майка й. „ Той не бе добър човек, Бог да го прости”, отсече изпълнителката.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР