Фолк певицата Кали има нов мъж в живота си. Изпълнителката

...
Фолк певицата Кали има нов мъж в живота си. Изпълнителката
Коментари Харесай

Кали с нов мъж

Фолк певицата Кали има нов мъж в живота си. Изпълнителката е бясно влюбена в гаджето си, глези го всячески и по всяка възможност го е завела на сантиментална почивка в чужбина.

Подробности не са известни, само че версиите по отношение на новото гадже на Кали са две. Според слуховете тя се е събрала с последния си мъж Владимир и двамата са още веднъж дружно.

Въпреки че двойката се раздели с извънредно тежък скандал, по време на който се отправяха обвинявания за душевен тормоз, изневери и други обвинявания. Мълвата обаче гласи, че двамата може да са се помирили в името на децата, написа „ България днес”.

Другият мъж, който се спряга за ново гадже на Кали е 15 години по-младия Анастас от Асеновград. Финансово обезпечения мъж бе спряган за ново гадже на певицата, само че тази вест по този начин и не бе публично доказана.

Със сигурност обаче изпълнителката към този момент не е сингъл и се радва на компанията на обичания й. Доверени източници разкриват, че певицата по всякакъв начин му угажда, готвейки му вкусни вечери, месни ястия и разнообразни кулинарни изкушения.

Самата певица споделя единствено, че най-сетне е съумяла да откри време за себе си и е доста щастлива от този факт. Тя се насочи преди дни към плажовете в Гърция, само че нейните наследници не са с нея.

„ Синовете ми са при бащите си сега, само че считам в края на лятото да отидем фамилно на някое хубаво място в Турция, с аквапарк”, споделя изпълнителката. С думите си тя смути мнозина, а почитателите й се чудят с кого разпуска из южните плажове на Гърция.

Иначе звездата с екстаз споделя, че фамилните й ваканции се трансформират в същински завършения. Тя даже показа любопитен кадър от излет, под който написа. “И дано сглобяването на палатката стартира СЕГА”. Певицата посочи, че моментът, запечатан в тази фотография, е от първия излет на децата й на палатка край язовир Огняново.

"Малко се разсърдиха, че си тръгнахме по-бързо от плануваното, тъй като заваля доста мощен дъжд, само че сигурно ще повторим”, споделя още изпълнителката. Кали показа, че сега работи по нови неща, само че към момента не може да се ангажира със периоди.

Все отново тя е същинска щастлива, че хората й се радват и я харесват, без значение, че досега няма ново лятно парче.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР