Фолк певицата Кали е бясна на слуховете, че ще зареже

...
Фолк певицата Кали е бясна на слуховете, че ще зареже
Коментари Харесай

Кали побесня

Фолк певицата Кали е гневна на слуховете, че ще зареже музиката и ще се впусне в дебрите на борсовата търговия, научи HotArena. Преди дни се завъртя новината, че изпълнителката счита да смени житейското си занятие, което съществено я ядоса.

„ Защо превръщате шегата в истина и проблем? Аз съм певица и постоянно ще остана такава! Никога не съм казвала, че ще спра да пея, с цел да се занимавам с борсова търговия! Просто оттук нататък ще съобразя музиката си с метод, по който я чувствам и разбирам със сърцето си, а не по познатия ви комерсиален метод! ”, споделя в пост в обществените мрежи изпълнителката. Тя е безапелационна, че не вижда бъдещето си надалеч от музикалния свят, написа „ България през днешния ден ”.

Певицата настоя и повече да не се спекулира с персоналния й живот и връзките й.

„ Спрете да ме питате за неща, които са персонални. Това си е моя работа, и надали дейностите ми вкъщи по някакъв метод ще трансформират живота на хората, които даже не ме познават! ”, написа в профила си в обществената мрежа тя.

„ Колкото до децата ми? Обожавам ги и върша всичко, с цел да отгледам едни възпитани и положителни момчета. Дали ги удрям? Малко са хората, които не са натупвали децата си, когато не слушат по дупетата, само че вие предпочитате да интерпретирате шегата ми като УЖАС. Аууу.... ”, споделя още Кали.

„ Огледайте се, и се захванете с същинските насилници, а не с мен. Аз не съм значима отвън музиката си! Колкото до любовта и дали съм сама? Не е ваша работа!!! ”, приключва прочувствения си пост тя.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР