Фолк певицата Ивана се подготвя за актьорска кариера, научи HotArena.

...
Фолк певицата Ивана се подготвя за актьорска кариера, научи HotArena.
Коментари Харесай

Димитър Маринов учи Ивана за актриса

Фолк певицата Ивана се приготвя за актьорска кариера, научи HotArena. Изпълнителката се включи в актьорската школа на Димитър Маринов, решена да продължи да се развива.

Ивана и Маринов се срещат преди няколко дни, заговарят се и фолк певицата взема решение да учи при него. Преди време той даде старт на академията си за млади гении у нас, само че поради вируса занятията бяха прекъснати.

Очакванията са планът да започва още веднъж напълно скоро, а Ивана е подготвена незабавно да стане част от него.

„ Беше толкоз хубаво да чествам 24-и май–деня на духовността с един толкоз ерудиран, тънък и компетентен човек — Димитър Маринов! Благодаря ти, че ми напомни какъв брой неповторим и живописен е българският език! Човекът, който 19 години не се е прибирал в България, ме извърши с учудване и вяра! С неспокойствие чакам новата дата, с цел да се включа в неговата академия за артисти ”, написа Ивана в инстаграм.

Изпълнителката не се е отказала от музиката, само че счита, че би трябвало да продължи да се развива. Още повече, че куп нейни колежки се пробваха в актьорската специалност, а за Ивана това е дългогодишна фантазия, написа " България през днешния ден ".

Последните месеци Маринов се завърна в България и се задържа у нас, вместо да се върне в Съединени американски щати. Той даже основа школа за гении, а първите занятия на възпитаниците от академията бяха в края на ноември предходната година, когато той разгласи, че в курсовете могат да се включат освен хора с професионален опит, само че и такива, които нямат никакъв опит в актьорската професия–от младежи, до възрастни до 35 години. Но евентуално за Ивана ще бъде направено изключение, защото по-рано тази година тя отпразнува 51-ия си рожден ден.

„ Идвам в България, с цел да споделя умения и опит, а не да преподавам ”, споделя още Маринов. Той ще съобщи своя опит от сцените и екраните в Холивуд и ще насърчи младите артисти в сбъдването на фантазиите им. Очакванията му са младите да се включват с гений и хрумвания, с цел да се родят в действителност забавни професионални провокации.

Маринов ще включи и техники от школата на Бърнард Хил. Последния приготвя звезди като Леонардо ди Каприо, Камерън Диас, Костя Ронин и други за функциите им Холивуд. Пак той е индивидът, който образова Лейди Гага в ролята й във кино лентата „ Роди се звезда ”.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР